+31 (0) 183 500 765        info@eurooffshore.nl

Nieuws

Zeer geslaagd “Welcome to our experience” event!

Herman_121
We kijken vol trots terug op een zeer geslaagd “Welcome to our experience”-weekend, 27 en 28 maart 2015.

De grote verrassing voor Herman was “De Herman”; het glossy magazine met Euro Offshore nieuws en interviews en ervaringen van familie, zakelijke partners, collega’s, leveranciers en klanten. De tweede editie van de glossy “Herman” staat gepland in 2017.

Het totaal opgehaalde bedrag voor het goede doel Make-a-Wish bedraagt € 2.475,00.

Het was een fantastisch evenement en hierbij willen wij iedereen van harte bedanken voor de aanwezigheid en de donaties voor Make-a-Wish.

Welcome to our experience!

 NL 28 maart

Donaties van de opening naar Make-A-Wish
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Wij, Euro Offshore, Euro Offshoreservices, Rikkers Zeilmakerij en Biesbosch Adventures, ondersteunen deze gedachte en vragen uw hulp om hieraan een steentje bij te dragen.

Sterk team achter elke wens
Het vervullen van een allerliefste wens is maatwerk en vraagt veel inzet en creativiteit. Er zit een sterke organisatie achter die drijft op vrijwilligers en die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt. Het gaat immers om kinderen en jongeren in een kwetsbare situatie. De vervulling van een allerliefste wens kun je maar één keer beleven. Daarom moet alles op rolletjes lopen.

Innerlijke kracht aanwakkeren
Het doel van de wensvervulling is de innerlijke kracht van kinderen aan te wakkeren. Een eigen kracht die vaak onbewust door de omgeving is beperkt, omdat zorgen, angst en ziekenhuisbehandelingen de boventoon voeren. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud van de wens, waardoor elke wens ook echt uniek wordt. De wensvervullers zorgen er bovendien voor dat ook ouders en broertjes en zusjes bij de wensvervulling betrokken zijn, zodat iedereen kan meegenieten. Een wens op maat dus, waarbij aan elk detail grote aandacht is besteed. Met als resultaat een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen. Zo gaat de herinnering aan de wens een leven lang mee.

Hoe meer geld, hoe meer wensen
Make-A-Wish Nederland werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Naast tijd en aandacht is ook geld nodig om die wensen te vervullen. Want behalve het regelen van alle praktische zaken rondom de wens, neemt Make-A-Wish Nederland ook alle kosten voor haar rekening. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer wensen er jaarlijks vervuld kunnen worden.

Voetbal Vereniging Kozakken Boys
VV Kozakken Boys Werkendam en Make-A-Wish werken al jaren samen om geld te innen voor dit goede doel. Het is dan ook VV Kozakken Boys die ons op dit initiatief attent heeft gemaakt.

Mocht u zich geroepen voelen deze stichting te ondersteunen dan is uw gift, hoe groot dan ook, van harte welkom op;

Rekeningnummer: IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
Onder vermelding van: 22471

Vernieuwde sites Euro Offshore

Bij Euro Offshore geloven we in goede service en klantvriendelijkheid. We zijn altijd op zoek naar manieren om de klantervaring te verbeteren en het u zo makkelijk mogelijk te maken uw keus te maken. De gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van onze sites is daar een belangrijk onderdeel van. Daarom hebben we onze sites verbeterd met duidelijke product overzichten en kunt u gemakkelijk contact opnemen via ons contactformulier. Benieuwd naar onze nieuwe sites? Klik hieronder op de link en bekijk al onze producten en services!

Voor meer informatie over onze reddingsboten en davit systemen, kijkt u op eurooffshore.com

Voor meer informatie over de onderhoud en reparatie van (GRP/aluminium) Ribs, reddingsboten, sport boten, werkboten en landingsvaartuigen kijkt u op euro-offshoreservices.com

Voor meer informatie over onze Blue Spirit Open Line, Sport Line en Patrol Line, kijkt u op bluespiritboats.com

Voor meer informatie over onze Ribs, sportboten, werkboten en landingsvaartuigen, kijkt u op alunauticboats.com

Euro Offshore is verhuisd

Bij Euro Offshore zijn we continu op zoek naar betere producten, materialen en ontwerpen. Een belangrijke nieuwe stap in dit proces wordt de verhuizing naar een nieuwe locatie, per 1 december 2014. De oude locatie heeft ons een lange tijd geholpen met groeien, maar is door alle positieve ontwikkelingen van de afgelopen tijd te klein geworden. Wij zijn dan ook erg verheugd met onze nieuwe locatie aan de Beatrixhaven 19 in Werkendam.

Hoewel de nieuwe locatie slechts 2 kilometer verder ligt, heeft deze veel voordelen. Zo hebben we een groter buitenterrein van ca 5000m2, met bovenloopkranen, en zitten we direct aan het water. Nu kunnen we de boten direct te water laten, zonder extra kosten en tijd kwijt te zijn aan het vervoer van de boot. De productiehallen (samen 1900m2) zijn ingericht met een aluminium- en roestvrijstalen werkplaats, een afdeling elektrische installaties en een timmerwerkplaats.

Hiernaast hebben wij een kantoor geplaatst voor onze financiële afdeling en het ontvangen van onze klanten.